đáĐâđ╝
Adaug─â produse la dorin╚Ťele tale
0
Comanda mea

Întrerupătoare

Sortare:
după popularitate începând cu cele mai accesibile după denumire

Bine a╚Ťi venit pe pagina întrerup─âtoarelor tactile Livolo în magazinul nostru online! Descoperi╚Ťi gama noastr─â inovatoare de comutatoare, care îmbin─â tehnologiile moderne cu un design elegant.

Principalele caracteristici:

1. Tactile ╚Öi ultra-sub╚Ťiri: Comutatoarele noastre sunt echipate cu o plac─â tactil─â din sticl─â temperat─â, oferind un control fiabil ╚Öi confortabil al iluminatului.

2. Design minimalist: Designul nostru elegant ╚Öi minimalist se integreaz─â perfect în orice interior, ad─âugând un accent modern.

3. Iluminare LED a tastelor: Da╚Ťi casei dumneavoastr─â un farmec unic cu comutatoarele iluminate cu LED-uri. Iluminarea u╚Öor reglabil─â creeaz─â o atmosfer─â pl─âcut─â ╚Öi îmbun─ât─â╚Ťe╚Öte confortul de utilizare.

4. 1000W pe un canal: Puterea de pân─â la 1000 de wa╚Ťi pe un canal asigur─â controlul eficient al iluminatului sau altor dispozitive.

5. Fiabile ╚Öi durabile: Produsele noastre sunt fabricate utilizând materiale de înalt─â calitate, garantând fiabilitatea ╚Öi o durat─â lung─â de via╚Ť─â.

6. Garantie de 1 an: Ave╚Ťi încredere în calitatea noastr─â, sus╚Ťinut─â de o garan╚Ťie de 1 an. Suntem siguri de fiabilitatea comutatoarelor noastre tactile.

Transforma╚Ťi-v─â casa într-un spa╚Ťiu inteligent ╚Öi elegant cu comutatoarele noastre tactile. U╚Öurin╚Ťa în control, designul modern ╚Öi fiabilitatea - toate acestea v─â a╚Öteapt─â în magazinul nostru online. Îmbun─ât─â╚Ťi╚Ťi-v─â spa╚Ťiul cu noi!

Spre vârf