đáĐâđ╝
Adaug─â produse la dorin╚Ťele tale
0
Comanda mea

Încuietori inteligente

Sortare:
după popularitate începând cu cele mai accesibile după denumire

Bun venit pe pagina noastr─â dedicat─â încuietorilor inteligente în magazinul nostru online! Aici ve╚Ťi g─âsi tehnologii de vârf pentru a v─â asigura securitatea casei dumneavoastr─â. Încuietorile noastre inteligente îmbin─â designul modern cu func╚Ťii inovatoare pentru a satisface toate nevoile dumneavoastr─â.

Avantajele încuietorilor noastre inteligente:

1. Securitate la cel mai înalt nivel: Utiliza╚Ťi tehnologii avansate de criptare pentru a v─â proteja casa. Încuietorile noastre inteligente asigur─â un control de acces sigur, protejându-v─â casa de accesul neautorizat.

2. U╚Öurin╚Ťa de utilizare: Uita╚Ťi de cheile pierdute! Gestiona╚Ťi accesul la casa dumneavoastr─â prin intermediul aplica╚Ťiei mobile, indiferent unde v─â afla╚Ťi. Împ─ârt─â╚Öi╚Ťi coduri temporare cu oaspe╚Ťii sau acorda╚Ťi acces prin chei virtuale.

3. Timp real: Urma╚Ťi evenimentele din jurul casei dumneavoastr─â în timp real. Încuietorile noastre inteligente sunt dotate cu func╚Ťia de monitorizare a accesului, permi╚Ťându-v─â s─â fi╚Ťi la curent cu cine intr─â ╚Öi iese.

4. Integrare cu casa inteligent─â: Încuietorile noastre se integreaz─â u╚Öor cu alte dispozitive din casa inteligent─â. Crea╚Ťi scenarii de automatizare legate de intrarea în cas─â pentru a v─â face via╚Ťa ╚Öi mai comod─â.

5. Varia╚Ťie de stiluri ╚Öi design: Indiferent de stilul casei dumneavoastr─â, avem o încuietoare inteligent─â potrivit─â pentru dumneavoastr─â. Alege╚Ťi dintr-o varietate de op╚Ťiuni pentru a se potrivi gusturilor ╚Öi interiorului dumneavoastr─â.

În magazinul nostru online ve╚Ťi g─âsi smart lock-uri pentru apartamente ╚Öi birouri. Avem modele potrivite pentru u╚Öile dintre camere, precum ╚Öi pentru u╚Öile de intrare, fie ele din metal sau lemn. De asemenea, avem smart lock-uri pentru u╚Öile din metaloplast. Majoritatea smart lock-urilor noastre se deschid prin amprent─â, cod, card magnetic sau cheie de rezerv─â. De asemenea, acestea pot fi conectate prin Bluetooth la aplica╚Ťia mobil─â Tuya, prin intermediul c─âreia este u╚Öor s─â ad─âuga╚Ťi utilizatori, s─â schimba╚Ťi coduri ╚Öi chiar s─â controla╚Ťi de la distan╚Ť─â, cu ajutorul unui WiFi Bridge special.

Spre vârf